Испрати по е-пошта

ФОТО ВЕСТ: Еко акција на вработени во МЕПСО

Вработените во МЕПСО денеска ја поддржаа масовната акција за чистење одржана на многу локации низ земјава. Особен белег на акцијата нашите вработени дадоа со неколку активности за уредување на просторот пред дирекцијата на МЕПСО.

Објавена на: 12/14/2019 4:10:17 PM