Испрати по е-пошта

МЕПСО се претстави пред новите средношколци во електротехничкото школо во Кавадарци

МЕПСО се претстави на Отворениот ден за прием на нови средношколци во СОУ „Киро Спанџов“ во Кавадарци на кој изложија неколку компании.


 Со цел за афирмација на електротехничката струка колегите Слободан Богев и Јордан Патрезанов од трафостаниците „Кавадарци“ и „Дуброво“ се потрудија и го привлекоа интересот на идните средношколци.


Објавена на: 6/5/2019 3:46:30 PM