Испрати по е-пошта

Нов конкурс за стипендирање студенти во прва година на ФЕИТ

МЕПСО, ЕВН и ЕСМ повторно ќе стипендираат студенти во прва година на електроенергетските студиски програми на ФЕИТ. Сите детали може да ги најдете на следниот линк 
Објавена на: 6/3/2019 12:17:53 PM