Испрати по е-пошта
11/5/2019
Електричната енергија за потребите на системот ја обезбедува и плаќа МЕПСО преку системски услуги кои се предвидени за вакви ситуации
11/5/2019
11/5/2019
11/2/2019
м-р Ева Шуклева, генералната директорка потенцираше дека новата опрема ќе ги сведе на минимум ризиците од испади и прекини
10/31/2019
Трите енергетски компании доделуваат стипендии на студенти од ФЕИТ осма година по ред, досега подржаа стотина студенти
10/17/2019
МЕПСО, ФЕИТ и ЕСМ се партнери со уште 20 компании, научни установи и систем-оператори од 12 земји во проектот „Кросбоу“
10/10/2019
Новиот трансформатор ќе го замени постоечкиот што е во функција од 1980 година и значајно ќе ја зголеми сигурноста и доверливоста
10/9/2019
Наша идеја е да ги охрабриме да ги заземат местата што им следуваат по квалитет, истакна организаторката проф.д-р Христина Спасевска од ФЕИТ
10/6/2019
На овој научен собир, на кој МАКО СИГРЕ прославува јубилеј 25 години постоење ќе бидат презентирани над 113 трудови пред 350 учесници
10/2/2019
Овој акт предвидува соработка за практична настава, стипендирање студенти, размена на теоретски знаења и практични искуства
Страна:
ПРЕДХОДНИ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
СЛЕДНИ
Сите вести