Испрати по е-пошта

Архива од месечни аукции

Месечни аукции за 2010 година

Месечна аукција за јануари:

Вредности на ATC
РезултатиМесечни аукции за 2009 година

Месечна аукција за декември:

Вредности на ATC
Резултати

Месечна аукција за ноември:

Вредности на ATC
Резултати

Месечна аукција за октомври:

Вредности на ATC
Резултати

Месечна аукција за септември:

Вредности на ATC
Резултати

Месечна аукција за август:

Вредности на ATC
Резултати

Месечна аукција за јули:

Вредности на ATC
Резултати

Месечна аукција за јуни:

Вредности на ATC
Резултати

Месечна аукција за мај:

Вредности на ATC
Резултати

Месечна аукција за април:

Вредности на ATC
Резултати

Месечна аукција за март:

Вредности на ATC
Резултати

Месечна аукција за февруари:

Вредности на ATC
Резултати

Месечна аукција за јануари:

Вредности на ATC
Резултати